Blog

Adolescents.cat al Saló de l’Ensenyament 2017

El Saló de l’Ensenyament ha tancat aquesta 28a edició amb un total de 85.000 visitants que han pogut gaudir de l’oferta de més de 230 expositors, entre els quals s’hi trobava un espai d’Adolescents.cat.

Enguany i per primera vegada, Adolescents.cat hem estat presents a la Setmana de la Formació i el Treball, amb un estand de 150 metres quadrats, en els quals hi ha hagut activitat de forma permanent.

Els milers de visitants que han passat aquests dies per la zona més juvenil del Saló, han gaudit de la música de Doctor Prats, Bipolar, Marcos Franz, Roger Argemí i Mar Ortega, que han pujat a l’escenari, patrocinat per Las Arenas, per mostrar-nos el seu talent en format acústic.

Nins Mataró ha aparcat la seva furgoneta al Saló per presentar-nos la nova col·lecció de primavera-estiu, al costat d’Instax Càmera que no han parat de fer fotografies a tots els visitants, mentre Salerm Cosmètics ha fet metxes efímeres de colors als més atrevits/es.

Francina Academy han muntat una passarel·la on s’hi han pogut rebre classes particulars i entrar en el sorteig d’un curs de model, i no només això, sinó que un grup de joves models de la seva acadèmia, han fet una demostració de com es fa una desfilada, lluint la roba de Nins Mataró i els pentinats de Salerm Cosmètics.

21 Buttons han vingut acompanyades de les influencers Ariadna Tàpia, Carla di Pinto i Alba Miró perquè es fessin fotos amb els seus fans, mentre que Depiline ha muntat un petit saló de bellesa en el qual han fet la manicura i han maquillat gratuïtament els visitants.

A més Canet Rock ha portat el seu cartell en format photocall per realitzar un sorteig multitudinari en el qual han regalat 10 entrades cada dia! Però al llarg de tot el Saló, totes les empreses col·laboradores han realitzat sortejos, ja que Nins Mataró han sortejat roba, de la mateixa manera que 21 buttons han sortejat 3 looks diferents per anar a la moda aquest estiu, i Instax Càmera n’han fet un altre en el qual hi han participat més de 600 persones!

Adolescents.cat no ens hem quedat de braços plegats i hem sortejat el nostre marxandatge a través dels concursos que hem realitzat entre el públic assistent, un dels quals ha comptat amb el suport de Roncato, que ens ha permès sortejar 3 maletes tot realitzant un altre “show”.

I totes aquestes activitats acompanyades del talent d’Enric Viver i de Fert One, que de la mà de Montana Colors han fet uns espectaculars quadres en viu i en molt poc temps!

A més, aquest dissabte 1 d’abril a les 11:30 hores podràs veure el programa especial que hem gravat al Saló de l’Ensenyament al canal 159 de Movistar+ i a la teva TV local! Hem pujat en un helicòpter, experimentat què se sent quan un cotxe volca, conegut més coses sobre l’activitat esportiva, entre moltes d’altres coses! Te’l perdràs?

Share:
Fem Produccions

Arran de l’èxit del portal Adolescents.cat, Roger Carandell i Ernest Codina van fundar l’empresa FEM PRODUCCIONS SL, especialitzada en la creació de continguts audiovisuals per a la comunitat juvenil de Catalunya: Internet, xarxes socials, ràdio, televisió, llibres… Actualment, l’empresa acumula un gran coneixement sobre els més joves i ha creat un ventall de serveis per a empreses i institucions. Els nostres espais publicitaris són els més vistos pels més joves del territori català; a més, creem continguts de marca blanca, generem informes i estudis per a organitzacions, empreses o institucions i produïm esdeveniments a mida amb un gran èxit de convocatòria.

Uneix-te a la nostra comunitat!