Blog

500 Secrets Adolescents

«500 secrets adolescents», el llibre fet amb les confessions anònimes de nois i noies catalans

Tots tenim secrets i tots amaguem coses. I no han de ser precisament coses dolentes. Poden ser coses que ens fa vergonya explicar, coses friquis o coses que tenim la sensació que només fem nosaltres i, per cert, ningú n’ha de fer res. És la nostra intimitat, el nostre món. Però què passa quan demanes a milers de nois i noies adolescents que t’expliquin els seus secrets més íntims? Aquesta és precisament la pregunta que ens vam fer a la redacció d’Adolescents.cat i vam decidir comprovar-ho.

Així que vam publicar un formulari al portal amb la pregunta: “Quin és el teu gran secret que mai has confessat a algú?”. Conscients que ningú voldria revelar la seva identitat ens vam limitar a saber el sexe i l’edat de la persona que explicava cada secret. En menys de cinc minuts, ens vam ensumar que aquell petit experiment sociològic seria un èxit.

Aquestes històries ens van superar, eren genials! I ens van confirmar allò que sempre s’ha dit, que la realitat supera la ficció. Amb el titular “7 secrets de nois i
noies adolescents confessats per primera vegada” vam publicar el que seria el primer d’una sèrie d’articles que superaria els 100 volums i es convertiria en un fenomen entre la comunitat adolescent de Catalunya; uns articles que en el moment de la publicació d’aquest llibre, ja han superat els 3 milions de lectures al portal Adolescents.cat.

Des del primer moment vam tenir clar que permetre enviar els secrets des de l’anonimat feia que molts adolescents s’atrevissin a publicar les seves intimitats sense por, perquè l’anonimat fa que el més important sigui el missatge i no el missatger. I aquesta ha estat la clau perquè milers de nois i noies ens hagin confiat les seves històries sense l’angoixa i el patiment de ser jutjats ni assenyalats.

A causa d’aquest èxit de visites, vam decidir que havia arribat el moment de fer un pas més i editar el llibre, amb el nom de «500 secrets adolescents», a un preu realment assequible, 9,95 euros. Es pot adquirir a totes les llibreries a partir del 7 de juny, i conté els secrets més bèsties que hem publicat fins ara i també molts de nous i inèdits que veuran la llum per primera vegada impresos en paper.

Share:
Fem Produccions

Arran de l’èxit del portal Adolescents.cat, Roger Carandell i Ernest Codina van fundar l’empresa FEM PRODUCCIONS SL, especialitzada en la creació de continguts audiovisuals per a la comunitat juvenil de Catalunya: Internet, xarxes socials, ràdio, televisió, llibres… Actualment, l’empresa acumula un gran coneixement sobre els més joves i ha creat un ventall de serveis per a empreses i institucions. Els nostres espais publicitaris són els més vistos pels més joves del territori català; a més, creem continguts de marca blanca, generem informes i estudis per a organitzacions, empreses o institucions i produïm esdeveniments a mida amb un gran èxit de convocatòria.

Uneix-te a la nostra comunitat!