Blog

Inauguració oficines Adolescents.cat

Adolescents.cat és el portal web líder en informació juvenil a Catalunya creat per Roger Carandell i Ernest Codina. Enguany celebren 7 anys des de l’inici de la creació del projecte, i aquest dijous 15 de juny van celebrar un acte d’inauguració de les noves oficines.

Núria Codina, una de les responsables i cares visibles de l’empresa, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a amics, familiars i clients que van assistir en aquesta petita festa de caire íntim. A continuació, Ernest Codina va fer un parlament repassant l’inici d’aquesta aventura: “Vam començar publicant en bars”, i va presentar tot l’equip, un equip que ha crescut notablement en l’últim any.

Share:
Fem Produccions

Arran de l’èxit del portal Adolescents.cat, Roger Carandell i Ernest Codina van fundar l’empresa FEM PRODUCCIONS SL, especialitzada en la creació de continguts audiovisuals per a la comunitat juvenil de Catalunya: Internet, xarxes socials, ràdio, televisió, llibres… Actualment, l’empresa acumula un gran coneixement sobre els més joves i ha creat un ventall de serveis per a empreses i institucions. Els nostres espais publicitaris són els més vistos pels més joves del territori català; a més, creem continguts de marca blanca, generem informes i estudis per a organitzacions, empreses o institucions i produïm esdeveniments a mida amb un gran èxit de convocatòria.

Uneix-te a la nostra comunitat!