Blog

El Consultori d’Adolescents.cat rep un premi per la seva lluita contra els trastorns alimentaris

L’Associació Contra l’Anorèxia i la Bulímia (l’ACAB) va celebrar aquest dijous l’acte de commemoració dels 25 anys de l’entitat al recinte modernista de Sant Pau. Durant l’esdeveniment, diversos afectats per malalties de trastorn alimentari, que ja ho havien superat, van parlar de les seves experiències i de com l’ACAB els havia ajudat. Actualment, aquestes persones s’han convertit en col·laboradores de l’Associació. La vetllada es va convertir en un acte d’agraïment a totes les persones i entitats que han fet possible que l’associació anés creixent fins a esdevenir una entitat de pes, que ajuda moltíssimes persones amb TCA i també les seves famílies.

Entre tots aquests reconeixements, anomenats Premis Mirall, Adolescents.cat i la Direcció General de Joventut van rebre’n un com a una de les millors accions en la prevenció dels trastorns de la conducta alimentària, pel seu suport i contribució a la lluita contra els TCA, a través del consultori d’Adolescents.cat. El guardó el van recollir la directora general de joventut, Marta Vilalta, i la Núria Codina, en representació d’Adolescents.cat. En aquesta categoria, altres premiats van ser el programa «Islàndia», de RAC1, o el «080 Barcelona Fashion».

Share:
Fem Produccions

Arran de l’èxit del portal Adolescents.cat, Roger Carandell i Ernest Codina van fundar l’empresa FEM PRODUCCIONS SL, especialitzada en la creació de continguts audiovisuals per a la comunitat juvenil de Catalunya: Internet, xarxes socials, ràdio, televisió, llibres… Actualment, l’empresa acumula un gran coneixement sobre els més joves i ha creat un ventall de serveis per a empreses i institucions. Els nostres espais publicitaris són els més vistos pels més joves del territori català; a més, creem continguts de marca blanca, generem informes i estudis per a organitzacions, empreses o institucions i produïm esdeveniments a mida amb un gran èxit de convocatòria.

Uneix-te a la nostra comunitat!